Sandy zahteval smrtno žrtev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Orkan Sandy, ki je v sredo dosegel Jamajko, je zahteval najmanj eno smrtno žrtev. Orkan je spremljal veter s hitrostjo do 135 kilometrov na uro, ki je odkrival strehe in podiral drevesa.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo lokalni mediji, je 74-letni moški umrl, ko je na njegovo hišo v Bedward Gardnu blizu prestolnice Kingston padla skala.

Policijska ura, da bi preprečili plenjenje

Več kot tisoč ljudi se je pred orkanom zateklo v zasilna zatočišča, so sporočili iz državnega urada za naravne nesreče. Okoli 70 odstotkov odjemalcev je ostalo brez električne energije. Policija je razglasila 48-urno policijsko uro v večjih mestih, s čimer želi preprečiti nerede in plenjenje.

Foto: Reuters Hurikan Sandy

Sandy se zdaj pomika proti vzhodni obali Kube, ki naj bi jo dosegel danes, nato pa naj bi pot nadaljeval proti Bahamom, so sporočili iz ameriškega centra za spremljanje orkanov.
Orkan vpliva tudi na vreme na Haitiju in Floridi, kjer lahko pričakujejo močno deževje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.