Sankanje se je končalo tragično

Foto: Bobteamgb.org
Foto: Bobteamgb.org
Nočno sankanje na bob stezi v nemškem Winterbergu se je končalo tragično.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih so se trije moški, stari 25, 26 in 29 let, s sanmi spustili po progi za bob. Proga je bila v tem času zaprta. Trojica je na koncu proge z visoko hitrostjo trčila v majhen traktor, ki ga uporabljajo vzdrževalci proge pri izdelavi ledu, poročajo nemški mediji.

V zgodnjih jutranjih urah je njihove krike na pomoč slišal nek naključni mimoidoči, ki je poklical reševalce. Na žalost pa je za najmlajšega ponesrečenega pomoč prišla prepozno. Preostala dva so s hudimi poškodbami odpeljali v bolnišnico.

Bob steza v Winterbergu je dolga 1609 metrov, na njej pa je moč doseči hitrosti do 140 kilometrov na uro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • STF
    10:47 4. Januar 2015.

    Darwin na delu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.