Šarića izdala partnerica

Foto: EPA
Foto: EPA
Lokacijo srbskega kokainskega kralja Darka Šarića našli tudi zaradi prestreženih telefonskih pogovorov s partnerico.
Oglej si celoten članek

Darko Šarić ni bil zanimiv le za srbske oblasti, želeli so ga tudi Američani. Želeli so namreč, da bi Šarić kot zaščitena priča pričal v procesih proti južnoameriškim narkošefom. Vendar Srbiji to ni bilo v interesu, prav tako pa tega ni želel Šarić sam. Ni želel namreč ogroziti varnosti družine, ki bi bili zaradi njegovega morebitnega pričanja izpostavljeni maščevanju mamilarskih kartelov, poroča srbski Alo.

Navezanost na družino pa je prispevala tudi velik del k temu, da so ga odkrili. Našli so ga tudi s pomočjo prestreženih telefonskih pogovorov s partnerico Lano Popović, ki je večkrat odpotovala v Dubaj, kjer je bila v stikih s Šarićem.

Šarić se je srbskim oblastem brezpogojno predal v torek. Prvič naj bi pred sodnika stopil v ponedeljek. Proti Šariču je trenutno vloženih 13 obtožnic, šest zaradi tihotapljenja kokaina, sedem pa zaradi pranja denarja. Zaslišali ga bodo tudi v povezavi z drugimi odprtimi primeri, v katere bi lahko bil vpleten, zlasti o njegovih povezavah s politiki in tajkuni, je poročala STA.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    17:49 20. Marec 2014.

    kolikor jaz vem, pa verjetno tudi vsi ostali, da je žena ali partnerica eno in isto. haloooo žurnalček a si …

  • 17:43 20. Marec 2014.

    Kolker jaz vem ima ženo .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.