Sarkozyjev sin obmetaval policistko

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy se je opravičil policistki, potem ko jo je njegov najstniški sin skupaj s prijatelji obmetaval s papirčki in celo paradižnikom.
Oglej si celoten članek

Policistka, ki je varovala predsedniško palačo, je bila "tarča napada" v četrtek, po navedbah policijskih virov pa se zaradi dogodka ni uradno pritožila nadrejenim.

Louis, 15-letni sin Nicolasa Sarkozyja se je po navedbah policijskega vira v četrtek kot ponavadi igral s prijatelji na dvorišču predsedniške palače, in prav takrat je v smer policistke priletelo več kroglic iz papirja, pa tudi paradižnik.

Sarkozy, ki se mu je lani v zakonu s tretjo soprogo Carlo Bruni rodila hčerkica, ima poleg Luisa še dva odrasla sinova. Desno usmerjeni predsednik se bo aprila znova potegoval za položaj. V anketah pred njim vodi kandidat socialistov Francois Hollande.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:49 11. Marec 2012.

    No, saj je Zokijev Jurček kar javno naročil uboj novinarja. Nič se ni zgodilo. Mogoče se bo pa vendarle začelo …

  • 14:50 11. Marec 2012.

    sej lahko mečejo na policiste...pa ne samo paradižnik!! Sej je sin fašista z imuniteto!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.