Savdski princ švercal dve toni droge, ki jo islamisti obožujejo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dvorni škandal: Savdskega princa pridržali zaradi najdbe rekordne količine drog
Oglej si celoten članek

Savdski princ Abdel Mosen Bin Valid Bin Abdulaziz in štirje njegovi prijatelji so poskušali dopoldne pretihotapiti okoli dve toni amfetaminov in nekaj kokaina.

Zasačili so jih na letališču v Bejrutu, današnja operacija pa velja za največji zasegi drog na bejrutskem letališču, je povedal neimenovan libanonski varnostni vir.

Po pisanju AFP so bile droge zapakirane v zabojih, princ in njegova druščina pa naj bi jih natovorili na zasebno letalo, namenjeno v Savdsko Arabijo. Pet savdskih državljanov so na letališču pridržali, zaslišala jih je tudi libanonska carina.

Islamisti jo obožujejo

Foto: Žurnal24 Policisti prijeli trojico iz Kamnika, ki je preprodajala amfetamin, benzilpipera Policisti so zasegli dve toni Kaptagona, ki je tržno ime za amfetamin Fenetilin, sintetični stimulant. To prepovedano drogo uporabljajo predvsem na Bližnjem vzhodu, tudi za spodbudo borcev v Siriji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.