Še ena grozljiva nesreča na vodi

Foto: Žurnal24 main *Fotografija je simbolična
Foto: Žurnal24 main *Fotografija je simbolična
Prevrnilo se je izletniško plovilo.
Oglej si celoten članek

Trije turisti, med njimi tudi komaj 6-letna deklica, je umrlo, potem ko se je prevrnil izletniški čoln na Renu na francosko-nemški meji.

Do nesreče je prišlo blizu otoka Gerstheim. Glede na to, da gre za mejno reko, so takoj v reševanje krenile tako ekipe iz Francije kot Nemčije. Po prvih podatkih so uspeli rešiti 27-letnega četrtega potnika na čolnu, medtem ko potapljači še vedno iščejo drugega otroka, ki so ga sicer razglasili za pogrešanega.

6-letno deklico so uspeli iz vode potegniti še živo, s helikopterjem so jo prepeljali v bolnišnico v nemškem Freiburgu, kjer je umrla. Šlo naj bi za romunske turiste.

Kot poročajo lokalni mediji, so trije očividci takoj priskočili na pomoč, med njimi je pri reševanju eden umrl, ker se ni uspel vrniti na obalo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.