Še ena kraja umetnin

Foto: Žurnal24 Picasso je med roparji najbolj zaželjen umetnik. Na fotografiji je njegovo delo
V samo dveh dnevih se je v Franciji zgodil že drugi rop umetnin, a tokrat v manjši vrednosti.
Oglej si celoten članek

Policija je sporočila, da so bile iz zasebne zbirke v Marseillu ukradena Picassova litografija ter še štiri slike, kolikšna je vrednost izplena, pa zaenkrat še ni ocenjeno.

Dva moška sta v petek uspela priti prek ograje in nekaj čez 60 let staremu zbiratelju potrkala na vrata. Ko jima je ta odprl, sta ga premikastila ter ukradla umetnine.

V četrtek so bile iz pariškega muzeja moderne umetnosti ukradena dela Picassa, Matissa, Modiglianija in dveh drugih mojstrov v vrednosti okoli 100 milijonov evrov. Že decembra pa so v tem pristaniškem mestu ukradli okoli 30 slik priznanih avtorjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.