Še eno krožišče v Kopru

Foto: Žurnal24 Sodeč po razpisni dokumentaciji naj bi izbrani izvajalec dela začel 1. aprila in
Ceste. Semaforizirano križišče v Šalari bo postalo krožišče.
Oglej si celoten članek

Šalara. V Kopru oziroma Šalari se obeta novo turbokrožišče. Mestna občina Koper je na svoji spletni strani namreč objavila razpis za izvedbo začasnega krožišča med Šmarsko in Dolinsko cesto ter Cesto Marežganskega upora (pri hipermarketu Mercator), kjer je zdaj semaforizirano križišče.

Šmarska cesta je poleti in ob praznikih sosednje države med bolj obremenjenimi na Obali, saj vodi do mejnega prehoda Dragonja. Sodeč po razpisni dokumentaciji naj bi izbrani izvajalec začasno krožišče uredil predvidoma do konca aprila, torej pred poletno sezono. Kolikšna bo vrednost del in kdaj naj bi začasno krožišče uredili v dokončno, včeraj nismo izvedeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.