Še naprej slabi dnevi za Hrvaško. To so sveži podatki.

Foto: Epa Covid-19, Hrvaška
Foto: Epa Covid-19, Hrvaška
Na Hrvaškem so ob 14. uri objavili sveže podatke glede novih okužb.
Oglej si celoten članek

V zadnjih 24-tih urah so na Hrvaškem zabeležili 86 novih primerov okužbe z virusom SARS-CoV-2; število aktivnih primerov v državi je 798. Med njimi je 85 pacientov v bolnišnici, na respiratorje so priključeni trije. V zadnjem dnevu je ena oseba, okužena z novim koronavirusom, umrla. 

Od 25. februarja letos, ko je bil zabeležen prvi primer okužbe na Hrvaškem, do danes je potrjeno zbolelo 3094 ljudi, umrlo jih je 113. Skupno so testirali 84166 ljudi, v zadnjem dnevu 1264. Na Hrvaškem je sicer trenutno v samoizolaciji 5272 ljudi. 

Najhuje je še naprej v Zagrebu, kjer so v zadnjem dnevu zabeležili 36 novih primerov, na območju Osijeka 14, v Brodsko-posavski županiji je 10 novih primerov, na območju Dubrovnika 7. 

Tako kot včeraj so tudi danes v hrvaški Istri, kjer naj bi bilo trenutno največ turistov, potrdili eno novo okužbo z novim koronavirusom. Neuradno naj bi zbolela ženska na območju Umaga, lastnica storitvene dejavnosti. Na podlagi tega je po dodatnih testiranjih mogoče pričakovati povečano število okuženih oseb, ki so bile z njo v stiku, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:59 6. Julij 2020.

    Hrvati so sebični.

  • 18:35 5. Julij 2020.

    https://www.youtube.com/watch?v=i0kAgwHmw94

  • 19:44 4. Julij 2020.

    Pizde ustaške samo zarad volitev puščajo mejo odprto s Srbijo in BiH,v nedeljo opolnoči jo bodo pa spet zaprli.No ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.