Še nikoli videne fotografije Titanika

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ob bližajoči se stoti obletnici potopa Titanika je revija National Geographic objavila najnovejše fotografije potopljene ladje.
Oglej si celoten članek

Štirinajstega aprila 1912 nekaj pred polnočjo po lokalnem času je Titanik, ki je veljal za nepotopljivo ladjo, trčil v ledeno goro. Začel se je potapljati, pri čemer se je prelomil na dvoje. Nekaj pred tretjo uro zjutraj, 15. aprila, je potonil. Prvega septembra 1985 so raziskovalci končno odkrili razbitino.

Revija National Geographic je svojo aprilsko številko posvetila Titaniku. Med fotografijami so tudi takšne, ki jih javnost še ni videla. Kot so zapisali pri reviji, je sto let pozneje "nova tehnologija odkrila najpopolnejše in najintimnejše podobe slavne razbitine". Ogledate si jih lahko na spletni strani National Geographica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.