Se novi iPad pregreva?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ena od ameriških organizacij za zaščito potrošnikov bo preverila poročila, da novi Applov tablični računalnik iPad oddaja nenavadno velike količine toplote.
Oglej si celoten članek

Da bodo navedbe, ki so se pojavile na spletnih forumih ter na sami strani podjetja Apple, preverili, so sporočili iz vplivne organizacije Consumer Reports.

Rezultate bodo objavili, ko bodo končali testiranja baterije. Apple je že zatrdil, da je količina oddane toplote naprave skladna z navedenimi, poroča agencija Reuters.

Delnice Appla so danes zaradi napovedi padle za 0,8 odstotka. Naprava iPad 3 (oziroma uradno "novi iPad") je sicer večinoma deležna pozitivnih ocen, ključni novosti pa sta hitrejša mobilna povezava s spletom in višja ločljivost zaslona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:18 20. Marec 2012.

    Več o podjetju Apple na:<br />www.islo.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.