Še trije agenti ob službo zaradi prostitutk

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kolumbijske prostitutke. Brez službe še trije tajni agenti.
Oglej si celoten članek

Po izbruhu afere z najemom kolumbijskih prostitutk, v katero so vpleteni pripadniki ameriške tajne službe in vojske, so službo zapustili še trije agenti ameriške tajne službe. Skupno je tako brez službe ostalo šest tajnih agentov, vpletenih v afero.

Najnovejši izsledki preiskave afere, ki je izbruhnila pred enim tednom, kažejo, da je v škandal vpletenih dvanajst tajnih agentov in najmanj deset pripadnikov ameriške vojske.

Obama kdo?

Gre za agente, ki so bili zadolženi za varovanje ameriškega predsednika Baracka Obame na vrhu Organizacije ameriških držav v Kolumbiji prejšnji konec tedna. Medtem ko je bil Obama še v Washingtonu, naj bi v hotelu v kolumbijski Cartageni popivali in se zabavali s prostitutkami.
Obama se je v petek v Beli hiši sestal z vodjo ameriške tajne službe Markom Sullivanom, ki naj bi svojega šefa seznanil z najnovejšimi izsledki preiskave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.