Še vedno ne ve, da je Kaczynski mrtev

Foto: Žurnal24 Za poljske volivce so najbolj pomembna gospodarska vprašanja. (Foto: EPA)
Mati preminulega poljskega predsednika Lecha Kaczynskega še vedno ne ve, da je njen sin mrtev.
Oglej si celoten članek

To je medijem šest tednov po nesreči v Rusiji medijem razkril brat dvojček preminulega Lecha Jaroslaw Kaczynski.

"Dolgo časa je bila slabega duševnega zdravja in me zamenjuje za Lecha, kar se do sedaj še ni zgodilo,“ je v intervjuju za časnik Superexpress povedal Jaroslaw.

Jadwiga Kaczynski je sicer v bolnici že več kot dva meseca. "Sedaj se njeno duševno stanje izboljšuje in moral ji bom povedati resnico, česar se strašno bojim,“ je priznal predsedniški kandidat.

Temu stavnice kažejo slabše kot njegovemu protikandidatu
Bronislawu Komorowskemu, saj naj bi na prihajajočih volitvah pobral le med 30 in 36 odstotkov glasov, Komorovski pa med 46 in 50 odstotkov glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.