Sedem atletov pobegnilo iz olimpijske vasi

Foto: EPA
Foto: EPA
Sedem kamerunskih atletov je med olimpijskimi igrami v Londonu pobegnilo iz olimpijske vasi. Domnevno so se iz ekonomskih razlogov odločili ostati v Evropi.
Oglej si celoten članek

"Sedem kamerunskih atletov, ki so sodelovali na olimpijskih igrah v Londonu, je izginilo iz olimpijske vasi," je sporočil vodja kamerunske ekipe David Ojong. "Kar je veljalo za govorico, se je izkazalo za resnico," je še zapisal v pismu, naslovljenem na kamerunsko ministrstvo za šport.

Najprej se je vsaka sled izgubila za vratarko kamerunskega nogometnega moštva, ki je izginila že med pripravami v Novi Zelandiji. Sledil je prebeg plavalca in petih boksarjev, poroča BBC.

Že junija je sicer domnevno prebegnil tudi 15-letni Etiopijec, ki je nosil olimpijski ogenj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.