Sedem mesecev noseči ženski je iz maternice izrezala otroka.

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lažna prodajalka otroških oblačil nosečnici iz telesa izrezala nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

V ZDA se je zgodil grozljiv zločin. Sedem mesecev noseča ženska se je odzvala na oglas za rabljene otroške obleke in napadalko, s katero se nista poznali, obiskala na domu.

Lažna prodajalka otroških oblačil, 34-letna Dynel Catrece Lane jo je napadla, ji iz maternice izrezala fetus in ga odnesla v bolnišnico, kjer je trdila, da je imela splav, poroča CNN.

"Ko so stopili v hišo, so na tleh našli 26-letno žensko z vbodnimi ranami na trebuhu. Povedala jim je, da so ji izrezali otroka,“ so pojasnili policisti.

Otrok je umrl, napadena ženska je bila operirana in bo preživela. Napadalko bodo obtožili naklepnega umora.

Šef policije v Longmontu v zvezni državi Kolorado je dejal, da ima napadalka dva otroka. Po poročanju BBC je bila medicinska sestra, a je njeno dovoljenje za delo preteklo februarja 2012.

Policija vse, ki so na isti spletni strani Craigslist videli ta oglas za otroška oblačila in se nanj morda odzvali, naj jih pokličejo. Vse več policijski postaj ponuja varen prostor za srečanja prodajalcev in kupcev pred anonimnih spletnih oglasov, kot je Craigslist.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.