Sedla je na havbo avtomobila, da ne bi pobegnil z drugo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nepoznana ženska se je svoj zakon odločila braniti tako, da se je vsedla na pokrov avtmobilskega motorja svojega moža, da je ta ne bi mogel zapustiti s svojo ljubico.
Oglej si celoten članek

Ljubezensko dramo, kakršne so sicer doma v mehiških telenovelah, je slučajni mimoidoči posnel na svoj mobilni telefon, posnetke pa objavil na spletu. Hitro so dosegli izjemno viralo, objavljajo jo vsi mehiški portali. Hit so tudi komentarji, ki sta si jih na račun drame privoščila avtor posnetka in njegov prijatelj, ki je bil takrat z njim.

Med drugim sta posnetek pospremila s svojo ugotovitvijo, da je žena, ki se je v obupu odločila za takšno potezo, svojega moža čakala v drugem avtomobilu, kjer jo je spremljala njena prijateljica.

V ljubezenski drami je posredovala policija, tista, ki je zapustila mesto dogajanje, pa je bila ljubica. Predala je bitko, kar pa seveda ne pomeni nujno, da tudi vojno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.