Tako blizu je bila Ljubljana velikanskemu žarišču covida-19

Foto: Epa Andrea Bocelli Foto: Epa Andrea Bocelli Foto: Epa Andrea Bocelli Foto: Epa Andrea Bocelli
Bocceli bi moral v Ljubljani nastopiti 7. marca, a so njegov koncert zaradi epidemije odpovedali.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni italijanski tenorist Andrea Bocelli je presenetil z novico, da je tudi sam prebolel okužbo z novim coronavirusom. 

Koncert odpovedali tik pred zdajci

Bocceli bi moral v Ljubljani nastopiti 7. marca, a so predvideni koncert v Stožicah zaradi epidemije tik pred zdajci odpovedali. 

Po poročanju tujih medijev je Bocelli za okužbo izvedel 10. marca, torej le tri dni po tem, ko bi moral nastopiti v Ljubljani. 

Foto: Epa Andrea Bocelli

Mesec za tem so v živo so prenašali njegov velikonočni koncert iz prazne milanske stolnice.

Ozaveščal o posledicah covid-19

61-letni Bocelli je med epidemijo v Italiji igral pomembno vlogo pri ozaveščanju ljudi glede posledic nove bolezni covid-19. 

Raziskovalcem je doniral vojo krvno plazmo, da bi tako pomagal pri iskanju učinkovitih načinov za boj z boleznijo. 

Okužili so se tudi preostali člani družine

Novico o okužbi je svojim oboževalcem sporočil šele sedaj, saj jih, kot je dejal, ni hotel vznemirjati. Poleg tega je želel zaščititi zasebnost družine - poleg njega so se namreč okužili tudi preostali družinski člani. 

Foto: Epa Andrea Bocelli

Novinarjem je povedal, da se je testiral 10. marca - test je pokazal okužbo, pri čemer razen vročine ni imel drugih simptomov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:13 28. Maj 2020.

    Napisali ste: Raziskovalcem je doniral vojo krvno plazmo, da bi tako pomagal pri iskanju učinkovitih načinov. Dejansko italijani ZE uspesno …

  • 15:04 28. Maj 2020.

    Zapoznelo zastraševanje.... Bravo mojstri! :)

  • 11:04 28. Maj 2020.

    znanstve0ki preko presstitutk še kar strašijo s #covid1984

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.