Šefa mafije pretepli in ga vrgli prašičem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mafijci so se ujeli v telefonske prisluhe, kjer so se hvalili z umorom.
Oglej si celoten članek

Francesco Raccosta je izginil marca 2012, policija pa njegovega izginotja ni mogla razkriti. Vse do pred kratkim, ko so med telefonskimi prisluhi ujeli mafijce, ki so se hvalili z njegovim umorom. Najprej naj bi ga pretepli z lopato, nato pa ga še živega vrgli med prašiče. Ti naj bi ga pojedli, trupla ali ostankov pa nikoli niso našli.

"S kakšnim užitkom sem ga poslušal, ko je vpil ... Mislim, da od njega ni ostalo nič ... Ti prašiči so res požrešni," naj bi med drugim razlagal eden izmed osumljenih.

Policija je v veliki protimafijski kampanji aretirala 20 ljudi, številne pa so "zašili" ravno s prisluhi. Šlo naj bi za obračun med mafijskima družinama 'Ndranghete, kakor se je poimenovala kalabrijska mafija. Združbi naj bi se borili za prevlado na trgu na jugozahodu Italije. Ukvarjata se predvsem s tihotapljenjem kokaina v Italijo in naprej v ostalo Evropo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:09 29. November 2013.

    Evo kam je treba dat Jankovića in njegovo sodrgo.

  • 07:30 29. November 2013.

    Mafijski bedaki. Pri nas bi bili varni. Sodišče ne bi teh dokazov nikoli priznalo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.