Seks z 18-letnico prenašal kolegom

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Avstralski vojaški rekrut je seks z 18-letno kadetinjo kolegom predvajal prek Skypa. Obeta se mu konec vojaške kariere.
Oglej si celoten članek

Kadetinja je za skrivno snemanje izvedela šele od drugih rekrutov. Na seks je sicer pristala, ni pa vedela, da ga je prek spletnih kamer spremljalo še šest njegovih kolegov.

Ti so iz videoposnetka zajeli posamezne kadre in fotografije razposlali po njeni vojaški akademiji.

"Ko sem poslušala izjave njegovih kolegov, mi je postalo slabo," je povedala kadetinja in dodala, da se je morala opravičiti z zaslišanja, saj jo je prijelo na bruhanje.

Avstralski obrambni minister Stephen Smith je izjavil, da si ne more predstavljati večje izdaje zaupanja.

To ni prvi seksistični škandal v avstralski vojski, saj je nedavno poročilo razkrilo, da pripadniki mornarice med drugim hranijo seznam, ki z denarjem vrednoti osvojitve posameznih deklet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.