Seks za stolček v Evropskem parlamentu

Foto: Žurnal24 Berlusconijeva žena Veronica Lario je premierju že večkrat dvignila temperaturo.
Poklicna spremljevalka Patrizia D'Addario trdi, da ji je italijanski premier Silvio Berlusconi v zameno za seks ponujal mesto poslanke v Evropskem parlamentu, a je načrt preprečila Berlusconijeva žena.
Oglej si celoten članek

Potem ko je svet poslušal posnetke telefonskih pogovorov med italijanskim premierjem Silviem Berlusconijem in "spremljevalko" Patrizio D'Addario, je ta za britansko televizijo BBC postregla z novo pikantno novico. Berlusconi ji je v zameno za spolne usluge obljubil evropski parlamentarni stolček in pa pomoč pri težavah z gradbenim dovoljenjem.

Kot pravi D'Addarijeva, je štrene potem zamešala Berlusconijeva žena Veronica Lario. Ta naj bi močno zaropotala, kar naj bi prestrašilo tudi člane premierjeve stranke, zato so se raje odpovedali podpori D'Addarijeve za evroposlanko.

Veronica Lario je sicer zaradi pestre zbirke Berlusconijevih seks škandalov maja vložila zahtevo za ločitev, ker ne more biti z moškim, "ki se druži z mladoletnicami". Olje na ogenj je namreč prilila Berlusconijeva udeležba na 18. rojstnem dnevu manekenke Noemi Letizia, do katere pa menda goji povsem očetovska čustva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.