Seksala naslonjena na okno in umrla

Foto: EPA
Foto: EPA
Nek kitajski par se je strastem predajal naslonjen na okno, kar pa se za nikogar od njiju ni končalo dobro.
Oglej si celoten članek

Kitajska ljubimca sta v neki stavbi seksala naslonjena na okno, ki pa je zaradi pritiska počlo in nesrečni par je padel v globino in umrl, poročajo britanski mediji.

Kot poročajo očividci s kraja nesreče, naj bi se par še med padecm tesno držal skupaj. Do nesreče je po zadnjih podatkih prišlo zaradi slabe kvalitete oken v stavi. Iz katerega nadstropja sta padla, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:39 29. Junij 2013.

    Valda da sta se držala-nagonsko se med padcem oprijemaš nakaja "trdega-stabilnega" - lahko bi kometrial s tem, da se je …

  • 10:18 29. Junij 2013.

    Dobro, da se ni sesula cela stavba. Strast ne pozna meja, zato je dobro preveriti kdo je zidal stavbo in …

  • 08:45 29. Junij 2013.

    Kitajska kvaliteta oken pač, če bi imela Jelovico se to ne bi zgodilo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.