Šestletnici daje kofein

Foto: You tube
Foto: You tube
Zadnja epizoda Toddlers&Tiaras je šokirala gledalce. Mati šestletne deklice povedala, kako svoji hčerki z energijskimi napitki pomaga do zmage na tekmovanjih.
Oglej si celoten članek

June Holler je producentom povedala, da je poskusila že različne vrste napitkov, da bi hčerko napolnila z energijo. Poskusila je že z različnimi napitki, sladkorjem v prahu, ter posebnim koktailom.

"Poskusila sem s sladkorjem. Tako je na enem izmed tekmovanj pojedla 16 vrečk sladkorja, a rezultata ni bilo. Vse matere hčerkam na tekmovanjih dajejo energijske pijače. Vsaka ima svoj recept," je povedala June.

"Nič ne delam narobe"

Nekateri menijo, da jih "dopingirajo", da bi dobile nagrado, vendar June pravi, da temu ni tako.

"Ne dopingiram svojega otroka. Prav tako ji ne povzročam nobene škode. Napitke pije le pred tekmovanji, zato da jo poživijo. Če to pomaga, potem je treba to tudi izkoristiti."

Gledalci so se zgroženi, nad hiperaktivnostjo deklet med oddajo in zgodbo June. Kljub temu, da ime napitka ni znan, nekateri domnevajo, da gre za kombinacijo alkohola in energijske pijače. Učinek je namreč viden že po dveh požirkih.

Šestletna deklica pravi :"Zaradi mojega go-go napitka se veliko smejim in počutim se kot, da mami želim izpuliti lase.“

Gledalci so do šova kritični že od samega začetka. V prejšnji sezoni so se namreč pojavile deklice, stare komaj tri leta, ki so bile oblečene v različne kostume odraslih oseb, še piše Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.