Severnokorejski voditelj se je poročil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Skrivnostna ženska, ki se je v zadnjem času večkrat pojavila ob boku severnokorejskega voditelja Kim Džong Una, je njegova soproga.
Oglej si celoten članek

Novico o poroki severnokorejskega predsednika Kim Džong Una in njegove soproge Ri Sol Džu je v sredo naznanila severnokorejska državna televizija, poročajo tuji mediji.

V zadnjem času so voditelja sicer v javnosti videli v družbi dveh žensk – neznanke, za katero se je zdaj izkazalo, da je njegova soproga, in nekdanje partnerice, sicer pop zvezdnice Hjon Song Vol.

Kim in Hjonova sta se zaljubila pred desetimi leti, ko se je Kim vrnil s študija v Švici, a sta morala zvezo na zahtevo njegovega očeta Kim Džong Ila prekiniti.

Poroka je sicer ena redkih podrobnosti, ki jo javnost ve o življenju voditelja, ki se je na čelo države povzpel po smrti očeta Kim Džong Ila decembra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.