Silovita eksplozija v hiši sredi Gorice, mrtva dva človeka

Okoli 4. ure zjutraj je v Gorici odjeknila silovita eksplozija.
Oglej si celoten članek

V Vialu v Gorici so gasilci iz ruševin s pomočjo reševalnih psov izvlekli moško in žensko truplo.

"Po neuradnih podatkih naj bi šlo za 43-letno Sabino Trapani in njenega partnerja, slovenskega državljana. V razdejani stavbi naj bi živel še en moški, 69-letni Fabrizo Facchettin, ki je stanoval v drugem nadstropju," poroča Primorski dnevnik, kjer dodajajo, da po podatkih Občine Gorica v zadnjih časih v stanovanjski hiši, ki je v zasebni lasti, niso opravili obnovitvenih del, ki bi lahko povzročila uhajanje plina in posledično eksplozijo.

Do silovite eskplozije je prišlo okrog 4. ure zjutraj.

V stavbi na Vialu, v neposredni bližini Kulturnega centra Lojze Bratuž, je najverjetneje uhajal plin.

Eksplozija je bila tako silovita, da je hiša povsem uničena. Po neuradnih informacijah so pogrešane tri osebe, dve trupli so izvlekli iz ruševin.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.