Simič bo svetoval srbskemu ministru

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Novi srbski minister za finance in gospodarstvo Mlađan Dinkić je v petek zvečer na spletnem družbenem omrežju Twitter razkril, da je za svojega svetovalca za izboljšanje dela srbske davčne uprave angažiral Slovenca Ivana Simiča.
Oglej si celoten članek

Simič je bil v letih 2006-2008 generalni direktor Davčne uprave Republike Slovenije.

"Da bi modernizirali delo davčne uprave, sem kot svetovalca angažiral tudi Ivana Simiča, nekdanjega direktorja Davčne uprave Republike Slovenije," je na Twitterju zapisal Dinkić. Simič je sicer diplomirani pravnik, viden davčni strokovnjak, v preteklosti pa je bil med drugim tudi predsednik Nogometne zveze Slovenije.

Srbska vlada je sicer v petek sprejela tudi sklep o prekinitvi delovnega razmerja generalnemu direktorju srbske davčne uprave Dragutinu Radosavljeviću. To funkcijo bo začasno opravljala dosedanja Radosavljevićeva namestnica ter direktorica centra za velike davčne zavezance v okviru davčne uprave Ljiljana Kovačević.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:42 1. September 2012.

    kaka debilnost...ha ha ha najeti ljudi ,ki nimajo blage veze...srbija kot srbija..igrajmo se majmuna

  • 11:04 11. Avgust 2012.

    Rezultate si lahko v živo ogleda pri nas.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.