Sina vlekla na pasji vrvici

Foto: Žurnal24 Po prijetju je Mellisa dejala, da je sin ni ubogal, zato je moral na vrvico.
37-letna mati je svojemu sinu okoli vratu pripela ovratnico in ga na pasjem povodcu vlekla po trgovini.
Oglej si celoten članek

Ostali kupci so za nekaj trenutkov obstali kot vkopani. 37-letna Mellisa Means je stopala s hitrimi in odločnimi koraki, za seboj pa je na pasjem povodcu vlekla nekajletnega sina. Dogajanje je posnel eden izmed zaposlenih v trgovini, ostali pa so poklicali policijo in socialno službo.




''Vlečenje ima rad''

Policija je Meansovo aretirala zaradi okrutnosti do otroka. V svoj zagovor je dejala, da je sin ni ubogal. Ker ga zaradi bolezni ni mogla nositi, mu je pač nataknila povodec. Dodala je, da njen sin prav uživa, ko ga ''njegova opica vleče okoli''. Incident se je zgodil v mestu Rome v ameriški zvezni državi Georgia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.