Šinavatra je Črnogorec

Foto: Žurnal24 Kot kaže, ima Šinavatra kar nekaj potnih listov.
Nekdanji tajski premier Taksin Šinavatra uporablja črnogorski potni list z oznako I38kd3695, so poročali tajski mediji.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni Šinavatra je s črnogorskim potnim listom pred kratkim odpotoval v Liberijo. Imel pa naj bi tudi potni list Nikaragve.

Po pisanju črnogorskih medijev ta država potne listine izdaja le svojim državljanom v Črni gori in na diplomatskih predstavništvih v New Yorku in Frankfurtu. Kljub temu pa so predstavniki oblasti v Črni gori potrdili, da potni list z oznako I38kd3695 obstaja in da gre za izvirnik. Vseeno pa niso potrdili, kako je Šinavatra prišel do tega potnega lista in kdaj je postal Črnogorec.

Obsojen na dve leti
Šinavatra, ki uživa sloves azijskega Berlusconija, je bil lani obsojen na dve leti zaporne kazni zaradi korupcije. Že pred izrekom obsodbe je, domnevno v strahu za svojo varnost, pobegnil v Veliko Britanijo in se vse od takrat ni vrnil v domovino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.