Skačejo pod vlak in se zabavajo

Foto: Žurnal24 Tik preden pripelje vlak, se najstniki uležejo med tire in čakajo, da gre vlak m
Ruski najstniki se igrajo zares nenavadno in zelo nevarno igro. Tik preden pripelje vlak, se uležejo pod njega in počakajo, da gre mimo.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno z videoposnetka, se dekle uleže med obe tračnici, tik preden pripelje lokomotiva. Na srečo je dekle pri tem preživelo, a igra bi se lahko končala tragično, če bi bil vlak le za kakšen centimeter nižji.

Igra smrti je sicer zelo "priljubljena" med najstniki v Veliki Britaniji. Tam se sicer najstniki le uležejo pod vlak in se umaknejo le nekaj metrov, preden pride do njega.

Na srečo ruske igre najstnikov mladi Britanci ne posnemajo, saj bi zagotovo izgubili življenje. Kot je dejal Kevin Groves iz britanskih železnic, je razdalja med spodnjim delom vlaka in prostorom med obema tiroma tako majhna, da bi človek zagotovo umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.