Skala pomendrala otroka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V francoskem alpskem letovišču Isola prišlo do hude nesreče: zaradi plazu je na počitniško kočo zgrmela ogromna skala in pomendrala dva otroka, ki sta spala.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila malo pred peto uro zjutraj. V koči sta bivali dve družini, pet odraslih in otroka, satara sedem in deset let. Trije so uspeli zbežati, dva pa so uspešno rešili. Tudi prve tri so odpeljali v bolnišnico, kjer jih zdravijo zaradi lažjih poškodb in šoka, svetovalci jim pomagajo pri spoprijemanju s tragedijo. Ogromna skalnata gmota je vas dobesedno presekala na dvoje.

Isolo 2000 je ustanovil britanski smučar Peter Boumphrey v 70. letih prejšnjega stoletja. Leta 2009 je bilo letovišče popolnoma odrezano od sveta, ker so trije plazovi zasuli vse dovozne ceste, ujetih je bilo na stotine turistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.