Škandal v britanskem parlamentu

Foto: EPA
Foto: EPA
Član britanskega parlamenta iz vrst laburistov Keith Vaz se je znašel v središču škandala. Posneli so njegov pogovor, v katerem se dogovarja za spolne aktivnosti z dvema 17-letnima fantoma.
Oglej si celoten članek

Da je mera polna, je Keith Vaz omenjena prosil, da v njegovo stanovanje prineseta tako imenovani popers (legalno drogo za povečanje spolnih užitkov) in kokain.

Kot piše Sunday Mirror, ki je razkril afero, je do srečanja z najstnikoma najverjetneje vzhodnoevropskega porekla prišlo konec avgusta v stanovanju 59-letnega politika, ki se nahaja nedaleč stran od njegove hiše. Ocenjena vrednost slednje je več kot dva milijona evrov, vrednost stanovanja pa ocenjujejo na dobrih 470 tisočakov.

Kot še piše Sunday Mirror za Vaza to najverjetneje ni bilo prvo srečanje z mladostniki, ki se prodajajo; omenjenima fantoma naj bi za usluge plačal 180 evrov.

Na zabavo naj bi prišel še tretji mladenič romunskega porekla, ki pa je v zadnjem hipu srečanje odpovedal češ da ima višjo ponudbo. Vaz je potem preko mobilne aplikacije Grinder skušal najti še tretjega mladeniča, ki bi se bil pripravljen pridružiti zabavi. Aplikacija je precej popularna med homoseksualno populacijo; pomaga jim locirati ljudi podobnih nagnjenj, ki se morda nahajajo v bližini.

Kakšne bodo posledice škandala za zdaj še ni znano.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:35 5. September 2016.

    pri nas tudi še znanemu zoofiliu še niso sodili !!!!!!!!!!!!!!!<br />je ministrica poskrbela, da so "kamere izgiinille" !!!!!!!!!!!!!!!!!<br />sicer pa …

  • In te isti poslanci uvajajo Big Brother državo v imenu varovanja otrok.

  • 20:33 5. September 2016.

    no way get the f out I cant beleive :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.