Škode za 1,7 milijona evrov

Foto: MUP Požar Punat Krk Foto: MUP Požar Punat Krk Foto: MUP Požar Punat Krk
Nastalo škodo bi lahko povrnila zavarovalnica, pri kateri je zavarovana jahta, s katere se je požar razširil.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je v soboto v marini na Krku zagorelo, ogenj pa je uničil 20 plovil.

Po najnovejših podatkih je škode za 1,7 milijona evrov, poroča Novi list.

Izvedenci Centra za kriminalistično in forenzično preiskavo Ministrstva za notranje zadeve so ugotovili, da je najprej zagorelo zaradi napake na električni napeljavi na jahti Maniti, ki je dolga 11 metrov in je v lasti nemškega lastnika.

Kot je za Novi list povedal predsednik uprave Marine Punat Grupe, Krešimir Žic, je imel lastnik jahto zavarovano. Zavarovan pa je tudi za primer nezgod, ki bi jih lahko povzročila, zato se že namiguje, da bo celotno škodo, tudi za ostala plovila, povrnila zavarovalnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.