Škof: Turistom dajte v sobe križe

Foto: Profimedia
Hrvaški škof Ivica Petanjak domačinom polaga na srce, naj poskrbijo za svoje turiste.
Oglej si celoten članek

Škof Ivica Petanjak je v sporočilu ob nedelji turizma, ki jo obeležujejo 6. maja, lastnikom turističnih objektov in drugim, ki oddajajo svoje nepremičnine turistom, položil na srce, naj poskrbijo tudi za duha, ne le za telo. "Naši gostje želijo najti mir in okrepiti svoje telo, pa tudi duha," škofove besede povzemajo hrvaški mediji.

"Zakaj v naših domovih in apartmajih turisti ne bi našli križev kot krščanskega obeležja in znak, da vedo, kam so prišli," je dejal Petanjak. Ob tem je dodal, da bi se morali tudi lastniki sami zavedati, kaj jim ta znak pomeni. 

Lastnikom je na srce položil, naj si vzamejo čas zase in za molitev. Tako bodo lahko poskrbeli za goste, ki jih bodo obiskali. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:30 8. Maj 2018.

    Pederast v rit si ga vtaken , pedofilćino jedna !

  • 15:20 6. Maj 2018.

    To bi pa res rad videl križ v apartmaju. Ko bo z pospeškom letel ven.

  • 07:06 6. Maj 2018.

    Jebenti,ne vem če se ne bo tudi papež preselil na hrvaško,zgleda da so tam bolj pobožni kot v Vatikanu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.