"Skoraj stabilen"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mubarak ostaja na intenzivni negi v eni izmed najboljših bolnišnic v Egiptu, vendar po besedah odvetnikov njegovo življenje ni več ogroženo.
Oglej si celoten članek

Nenadno poslabšanje zdravstvenega stanja nekdanjega dolgoletnega egiptovskega vladarja Hosnija Mubaraka je v državo vneslo še dodaten nemir, ki ga je povzročila vnovična odložitev razglasitve rezultatov predsedniških volitev.

Zdaj odvetnika 84-letnika mirita: Mubarak nikakor ni blizu smrti. Eden od njegovih odvetnikov je njegovo stanje opisal kot "skoraj stabilno" oziroma "na poti k okrevanju". Zdravniki ga občasno še priklopijo na respirator.

Čeprav so mu zaradi zločinov, storjenih med lansko vstajo v Egiptu, izrekli kazen dosmrtnega zapora, ga zdravijo v eni najbolje opremljenih bolnišnic v državi.  


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.