Skozi okno najprej vrgla svoja otroka, nato skočila še sama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Triletna deklica umrla še isto noč.
Oglej si celoten članek

V Saarbrücknu v Nemčiji je 38-letnica svoja otroka, stara eno in tri leta, vrgla skozi okno v stanovanju, nato pa za njima skočila še sama, poroča Bild. Do dogodka je prišlo včeraj okrog 21. ure.

Triletna hči je zaradi hudih poškodb glave še isto noč umrla v bolnišnici, njen leto dni star bratec pa je petmetrski padec preživel in na srečo ostal skoraj nepoškodovan. Mati je zaradi hudih poškodb še vedno v komi.

Glede na zaslišanja svojcev in sosedov je policija ugotovila, da je šlo za poskus umora. Sosedje so tik pred zločinom poklicali policijo, ker je bilo iz stanovanja slišati glasne krike otrok in ženske.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:34 29. Julij 2022.

    Kakšno stisko mora doživljati človek, da izbere tak skrajni ukrep!?

  • 13:09 29. Julij 2022.

    Bipolarna motnja, polna luna, mož ne prenasa več, sosedje trpijo, znanci se zadrzujejo, nihče ji ne svetuje obisk zdravnika, ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.