Skrajneži obglavili dva svoja

Foto: Prtscr Youtube
Foto: Prtscr Youtube
Pripadniki Islamske država (ID) so javno obglavili dva svoja borca.
Oglej si celoten članek

Skrajneži so objavljali nekaj obglavljenj Zahodnjakov, ki so jih zajeli, zdaj pa so javno obglavili tudi dva svoja borca.

Moška je aretirala policija teroristične skupine, sodila so jima po šeriatskem pravu. Enega so obsodili zaradi bandidstva in ropanja muslimanskega denarja, drugega pa zaradi vohunjenja za sirsko vlado. Prepričani so, da je s pomočjo "elektronskih čipov" sledil vozilom pomembnejših militantov, Sirija pa naj bi tako dobivala informacije, katere njihove baze naj bombardirajo.

"ID je znana po križanju tistih, ki se poskušajo upreti. Niti ne trznejo, če je treba ubiti nekoga, ki je po njihovi interpretaciji šeriatskega prava, storil hud zločin," je za The Independent pojasnil poznavalec Charlie Winter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:24 17. Oktober 2014.

    križar ... po satanu so spolne pervezije tam prej obredi, kot kazen .. <br />kaj ti še ni jasno gre …

  • 06:43 17. Oktober 2014.

    A za spolne zlorabe koz, ovc in oslov,pa nimajo kazni tile kozojebci???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.