Skrivnostno izginotje na Mljetu: Slovenka se ni vrnila s sprehoda

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pogrešana že od torka...
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o obsežni iskalni akciji na otoku Mljetu, od torka je namreč pogrešana 63-letna Alma Novljan iz Domžal. Po navedbah spletnega portala 24Sata je njeno izginotje prijavil mož, nazadnje pa so jo videli v torek popoldne, v kampu Đenka Lovište. 

"Na žalost je še nismo našli, čeprav ne bomo obupali. Na terenu je 12 ljudi, gasilci in gorski reševalci ter dva psa vodnika. Iščemo jo tudi z dronom, tako na kopnem in na morju. V torek ob trinajsti uri se je sprehajala z možem na območju Velikih in Majhnih jezer, kjer je tudi izginila,"  je za Dubrovački dnevnik dejal Marijo Begić, vodja dubrovniške postaje gorske reševalne službe Hrvaške. Ob tem je dodal, da Slovenka pred tem ni imela zdravstvenih težav. 

Ženska je visoka 162 cm, srednje velikosti, ima svetle lase in kostanjeve oči ter okrogel obraz. V času izginotja je nosila črno majico z napisom "BIG BEN LONDON", bele kratke hlače in rjave sandale, so še zapisali. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.