Skrivnostno žensko truplo v parku buri duhove Italijanov

Foto: EPA
Foto: EPA
Širi se hipoteza, da naj bi jo zadušili s plastično vrečko.
Oglej si celoten članek

Kot je poročal Primorski dnevnik, so v sredo v parku nekdanje psihiatrične bolnišnice pri Sv. Ivanu našli žensko truplo, ovito v črne vreče za smeti. Takoj se je razširilo ugibanje, da gre za 63-letno Liliano Resinovich, ki je bila pogrešana od 14. decembra 2021. 

Zagotovo bodo lahko hipotezo potrdili z obdukcijo, so povedali preiskovalci, a sodeč po opisu bi bila lahko to prav Resinovicheva, tudi najdena očala so podobna njenim. Prav tako bo obdukcija pokazala, ali je bilo truplo prestavljeno v park, ali sploh ni bilo premaknjeno ter kdaj je ženska umrla. Državni tožilec Antonio De Nicolo sicer meni, da je od smrti minilo le nekaj dni, čeprav zaradi mraza tega ni mogoče trditi.

In čeprav je De Nicolo dejal, da na truplu ni bilo vidnih znakov nasilja, se neuradno širi hipoteza, da naj bi žensko zadušili s plastično vrečko, še poroča Primorski dnevnik.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.