Skupaj z iPadom šel še prst

Foto: Žurnal24 Vrečka je lahko tudi nevarna. (Foto: iStockphoto)
Tat je nič hudega slutečemu nakupovalcu skupaj z vrečko odnesel še mezinec.
Oglej si celoten članek

Drzna kraja se je zgodila v enem od nakupovalnih središč v ameriškem mestu Denver. Bill Jordan se je sprehajal po središču z novim iPadom v nakupovalni vrečki. Nenadoma sta se mu izza hrbta prikradla dva nepridiprava in mu poskušala iztrgati vrečko iz rok.

Ampak ročaj se ni strgal, temveč je spolzel po Jordanovi roki in se ovil okoli mezinca ter gladko postrgal meso s prsta. Možaku so morali v bolnišnici amputirati del prsta. Napadalcev še niso ujeli, vendar pa so jih posnele varnostne kamere, policija pa upa tudi na priče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.