Skupinski seks s 16-letnim dijakom

Foto: Kenner Police Department
Foto: Kenner Police Department
Dve učiteljici iz Louisiane sta imeli spolne odnose z mladoletnim učencem.
Oglej si celoten članek

Foto: Kenner Police Department Rachel Respess Učiteljici Shelley Dufresne in Rachel Respess sta po nogometni tekmi k sebi povabili 16-letnega učenca in z njim preživeli vročo noč. Razmerje med učencem in njegovima učiteljicama angleščine naj bi trajalo dalj časa. Nekaj snidenj naj bi trojica celo posnela, poročajo mediji.

Mladenič, ki je sedaj star 17 let, je povedal, da je v seks privolil.Učiteljicama njegova izjava ne bo prav nič pomagala. Ker sta seksali z osebo, ki je mlajša od 21 let, ju čaka zapor. 32-letna Dufresnejeva, poročena mati treh otrok, je na srednji šoli v Louisiani učila deset let. Njen oče je sodnik. 24-letna Respessova pa je na šoli učila dve leti. Med njenimi učenci je bil tudi dijak, s katerim je imela spolne odnose.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • če je sam privolil v to nevem zakaj bi ju kaznoval.

  • 15:02 4. Oktober 2014.

    Ta je pa bil res kot pravi pregovor BLAŽEN MED ŽENAMI.

  • Syn
    14:59 4. Oktober 2014.

    V zapor bi moral tisti ki si je zmislil tak nor zakon, ki je skregan z vsako logiko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.