Šla k maši in umrla

Žensko je burja včeraj zjutraj sredi Trsta podrla na tla, zmrznila je v nekaj deset minutah.
Oglej si celoten članek

Mraz je zahteval smrtno žrtev tudi v Trstu. Pred vrati njenega doma so namreč v nedeljo zjutraj našli mrtvo starejšo žensko. Kot piše na svoji spletni strani Il Piccolo, se je 91-letna nesrečnica zjutraj kot običajno ob 7.30 odpravila k maši. Uradno sicer še ni znano, zakaj je do nesrečnega dogodka prišlo, a za zdaj kaže, da jo je burja podrla na tla – starka je imela namreč, ko so jo našli, poškodovana kolena – in očitno se ni mogla več postaviti na noge.

V tistih zgodnjih jutranjih urah je bila ulica prazna, zato ji ni nihče pomagal. Zjutraj je bilo v Trstu zelo hladno; ženska je v mrazu, bilo je okoli –7 stopinj Celzija, očitno izgubila zavest in umrla v okoli 30 minutah. Burja je brila s hitrostjo nekaj manj kot sto kilometrov na uro. Truplo je skozi okno po naključju opazil sosed, stekel na ulico, jo pokril z odejami, poklical reševalce,  a 91-letnici ni bilo več pomoči – zmrznila je pred vrati svojega doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:01 6. Februar 2012.

    križar<br />Si en butelj - ali bi morala tam ležati še tvoja mama

  • 12:15 6. Februar 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker krši naša pravila komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.