Slabo vreme krivo za smrt 32 potnikov

Foto: Sutterstock
Foto: Sutterstock
32 oseb je izgubilo življenje, med njimi sudanski minister, potem ko so strmoglavili na poti na festival ob začetku ramadana.
Oglej si celoten članek

Uradna delegacija je bila na poti v nemirno zvezno državo Južni Korodofan, umrlo pa je vseh 31 potnikov in članov posadke, je povedal Abdel Hafiz Abdel Rahim, predstavnik takajšnjega civilnega letalstva, poroča Reuters. Al Jazeera sicer poroča o dveh ministrih, ki naj bi izgubila življenje. Umrl je minister za verska vprašanja Gazi al Sadik.

V mestu Talodi je bilo slišati eksplozijo, letalo pa je povsem uničeno, potem ko je zaradi slabega vremena trčilo v bližnji hrib, je pojasnil minister za kulturo in obveščanje Ahmed Bilal Osman.

Druge podrobnosti za zdaj niso znane. Prav tako ni znano, ali je strmoglavilo letalo državnega prevoznika Sudan Airways ali katero drugo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.