Slepi potniki na potopljeni križarki?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Potapljači odkrili še več posmrtnih ostankov ljudi luksuzne križarke Costa Concordia.
Oglej si celoten članek

"Našli smo še druge posmrtne ostanke žrtev potopa, ki so poslani na DNK test," je dejal vodja zaščite Franco Gabrielli.

Ugotovitev prihaja en teden po tem, ko so iz vode potegnili ostanke za katere so menili, da pripadajo še zadnjima pogrešanima žrtvama, italijanski potnici Marie Grazie Trecarichi in indijskemu natakarju Russelu Rebello, pišejo tuji mediji. Uradno sta oba še pogrešana, saj so testi DNK zaenkrat še v teku. "Čakamo na rezultate analiz," je povedal Gabrielli.

Leto in pol od nesreče

Luksuzna ladja je lani, 13. januarja s seboj vzela 32 življenj, ko je nasedla na skale in se prevrnila na bok. Za nesrečo Coste Concordie naj bi bil kriv kapitan Francesco Schettino, ki se še vedno zagovarja pred sodiščem, grozi pa mu do 20 let zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.