Slišala bitje srca umrlega sina

April in Owen sta darovala srce sina, ki je umrl v 16. letu. Osem mesecev kasneje sta spet slišala njegovo srce biti v prsih Charlesa Sheltona.
Oglej si celoten članek

Ko je pred osmimi meseci umrl njen 16-letni sin, April Beaver ni niti pomislila, da bo še kdaj slišala bitje njegovega srca. Caleb je nenadoma umrl na božični dan lani zaradi arteriovenske malformacije, ki je povzročila nepravilnosti v cirkulacijskem sistemu. Dva dni pred božičem je padel v komo, na božični dan pa so ga zdravniki odklopili z aparatov.

Njegova starša, Owen in April iz Misisipija, sta se odločila sinovo srce podariti, dan po njegovi smrti pa ga je dobil bolni Charles Shelton, psihiater iz Kentuckyja. Kmalu po operaciji je staršema poslal pismo in se jima zahvalil, ker sta mu rešila življenje.

Prejšnji četrtek se je April na letališču srečala z moškim, v čigar prsih bije srce njenega sina. S stetoskopom je osem mesecev po smrti Caleba spet slišala bíti njegovo srce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.