Slovenci bežijo s Hrvaške

Your browser doesn’t support HTML5 video

Foto: Youtube Neurje pri Orebiću Foto: Youtube Neurje pri Orebiću Foto: bralka po neurju cres Foto: bralka valovi morje cres Foto: Bralec Alen Crveni vrh Foto: 24sata.hr voda Pag
Slabo vreme kvari dopust slovenskim turistom na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Slabo vreme, ki ne daje občutka, da smo sredi poletja, lahko pošteno zagode dopustnikom. Bralec, ki je dopustoval na Krku, je nad vremenom obupal in se vrnil domov. Za enako potezo se je odločil tudi bralec, ki je dopust nameraval preživeti v Istri. Na videoposnetku zgoraj lahko vidite, kakšne so bile razmere v kampu po neurju.

Uživanje v valovih kvari vreme tudi na Cresu, kjer so morali tisti, ki dopustujejo v kampih, pošteno poprijeti za lopate. 

Madžarskega turista pa je v bližini Orebića presenetila tromba, ki je dosegla kopno, kjer pa je na srečo hitro izgubila moč. Madžar je dogajanje posnel na kamero in pri tem tvegal življenje, pravijo pri hrvaškem Crometeo. "Ni dvoma, da je madžarski turist tvegal lastno življenje zaradi posnetka, ki prikazuje prihod trombe z morja na kopno. Tromba po svoji moči in strukturi ustreza moči tornada," so dejali pri Crometeo. 

Zalilo Portorož

Silovit naliv je danes zajel tudi območje Lucije in Portoroža. Velike količine padavin so povzročale težave tudi v Kopru in Izoli, kjer je poplavilo klet stanovanjske hiše. 

Je tudi vas na dopustu ujelo slabo vreme? Z nami lahko preko spodnjega obrazca delite fotografije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.