Slovenci z gliserjem na Peklenski otok

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: 24sata)
Pri otoku Sveti Jerolim, ki se nahaja v neposredni bližini Hvara, je v petek zvečer nasedel gliser s slovenskimi turisti. Plovilo so preprosto navezali na skalo in počakali reševalno službo.
Oglej si celoten članek
"Zjutraj, ko sem se prebudil, sem na čereh zagledal nasedel gliser. Že na daleč se je videlo, da ima plovilo močno poškodovan zadnji del. Po vsej verjetnosti so turisti pluli ponoči in spregledali rt,“ je dejal očividec iz Splita, ki je obenem tudi fotografiral nasedel slovenski gliser.

V petek okoli 20.40 je splitski center za klice v sili prejel sporočilo, da je pri otoku Jerolim v bližini Hvara nasedel gliser. Center je o dogodku obvestil obalno stražo in policijsko upravo Split. V nasedlem plovilu so bili slovenski državljani. Poškodovanih ni bilo. Točen vzrok nesreče še ni znan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.