Slovenec na Pelješcu: Samozadovoljeval se je pred 7-letno deklico

Foto: Avtokampi.si
Foto: Avtokampi.si
Na hrvaškem polotoku Pelješcu so prijeli 31-letnega slovenskega državljana iz Domžal, ki so ga ujeli pri samozadovoljevanju ob sedemletni deklici. Početje je opazila njena mama, ki je poklicala policijo.
Oglej si celoten članek

Domžalčan je v enem od kampov v Orebiću delal kot kuhar, tam je nastanjen tudi del njegove družine. Deklica pa je s starši dopustovala v kampu.  

31-letnika, osumljenega pedofilije, so privedli pred preiskovalnega sodnika, zaradi begosumnosti in nevarnosti, da bi dejanje ponovil, mu je ta odredil 30-dnevni pripor. Razlog več za pripor je tudi podatek, da je bil kuhar za podobno ravnanje že obsojen v Sloveniji, kjer je odslužil leto in pol dolgo zaporno kazen.

Novinarji Slobodne Dalmacije so izvedeli, da je Domžalčan sledil Poljakinji v stranišče, tam se je pred deklico samozadovoljeval, kar je opazila mama punčke, ki je nato poklicala policijo.

Po hrvaški zakonodaji 31-letniku grozi do tri leta zaporne kazni.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 36

  • 09:12 6. Julij 2023.

    Povedat je treba polno ime in njegov naslov

  • 09:01 6. Julij 2023.

    Objavit sliko z imenom in priimkom, pa bo takih ekscesov sprevržencev bistveno manj !

  • 08:46 6. Julij 2023.

    Vrjetn kaksen cefur pa siptar kakor ste navajeni ponavad pisat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.