Slovenec poleg čolna v morje zapeljal tudi avto

Foto: 24sata Avto zapeljal v morje Foto: 24sata Avto zapeljal v morje Foto: 24sata Avto zapeljal v morje Foto: 24sata Avto zapeljal v morje Foto: 24sata Avto zapeljal v morje Foto: 24sata Avto zapeljal v morje
V nedeljo popoldne je škoda ljubljanskih registrskih oznak končala več kot tri metre pod vodo.
Oglej si celoten članek

Lastnik je v luki Grabar na Cresu v vodo spravljal svoj gumijasti čoln, pri tem pa najbrž pozabil zategniti ročno zavoro.

Kot je razvidno s posnetka, je poskušal avto poriniti bliže obali, a mu ni uspelo, škoda je po poročanju 24sata potonila na globino več kot treh metrov.

"Ubogi revež, ves čas se je držal za glavo in ni vedel, kaj na reče. Avto bodo morali potegniti iz vode z dvigalom ali traktorjem, poklicati bo moral potapljače," je za portal povedal očividec.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:54 17. Junij 2019.

    Klančina je poraščena z spolzkimi algami in verjetno je šel predlač po klančini rešitve pa ni več,ker nobena stvar ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.