Slovenec v Avstriji sto kilometrov na uro prehitro

Foto: EPA
Foto: EPA
Vozil je 230 kilometrov na uro.
Oglej si celoten članek

Slovenski voznik je v torek popoldne po avtocesti na vzhodu avstrijske Štajerske vozil 230 kilometrov na uro in tako za sto kilometrov na uro prekoračil omejitev hitrosti. Pri tem so ga zasačili policisti, ki so na tistem odseku ceste merili hitrost. Kot je danes sporočila tamkajšnja policija, so Slovencu odvzeli vozniško dovoljenje.

Proti 38-letnem vozniku so uvedli kazenski postopek, na kraju prekrška pa je moral plačati tudi del kazni, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Zneska niso navedli.

Prehitremu Slovencu so tudi odvzeli vozniško dovoljenje, vozilo pa je moral pustiti tam, kjer so ga ustavili policisti, je še sporočila avstrijska policija.

Neverjetno Plačal bo 1200 evrov globe

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:24 7. Oktober 2020.

    Ko bi se še mi v podobnih primerih zgledovali po Avstrijcih...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.