Slovenec v kovčku prenašal 390 tisočakov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na letališču v Beogradu se je oglasil slovenski državljan, ki je prišel prevzeti prtljago, izgubljeno v soboto.
Oglej si celoten članek

46-letni Slovenec je najprej trdil, da ima v kovčku le osebne predmete, a rentgenski pregled je pokazal še drugačno vsebino, ki jo je nato potnik vendarle priznal. Povedal je, da je denar zadel na loteriji v Sloveniji in to že pred desetimi leti.

Povedal je, da je denar najprej pozabil prijaviti, potem pa tega ni upal storiti, saj se je bal, da njegove izgubljene prtljage ne bodo našli.
 
Slovencu, ki je v Beograd prispel iz Barcelone preko Aten, so cariniki vrnili 10.000 evrov, kolikor je dovoljeno nesti čez mejo brez prijave, preostali denar pa so zadržali do konca postopka pred pristojnim sodiščem.

Vsebine s področja počitnic in potovanj na forumih med.over.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:18 3. Junij 2015.

    Bogat ovaj "Slovenac", bre

  • 19:43 1. Junij 2015.

    Po moje bo ta drugo obveljalo.

  • 17:09 1. Junij 2015.

    A je 10 let hodil okoli s polnim kufrom denarja? Pravljice ... al pa totalen idiot.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.