Slovenka vozila prehitro in zletela s ceste

Foto: Žurnal24 Sodišče v Beogradu je člane tako imenovane "cestne mafije" obtožilo na skupno 13
Zaradi neprilagojene hitrosti je vozilo s slovenskimi registrskimi tablicami na relaciji Gospić - predor Sveti Rok zletelo s ceste. Dve osebi sta huje poškodovani, dve pa lažje.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila zjutraj na relaciji Gospić - predor Sveti Rok. Na ličko-senjskem OKC so za zurnal24.si povedali, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti slovenske voznice. V vozilu, ki je zletelo s ceste, so bile štiri osebe, dve sta lažje, dve pa huje poškodovani, vendar sta zunaj življenjske nevarnosti. Vsi so na zdravljenju v bolnišnici v Gospiću. V prometni nesreči ni bilo udeleženo nobeno drugo vozilo.  

Enaka nesreča na istem odseku

Malo pred nesrečo Slovencev je na istem odseku s ceste zletelo vozilo Madžarov. Poškodovani sta bili dve osebi, tudi za to nesrečo pa naj bi bila kriva neprilagojena hitrost in utrujenost voznika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.